РОЗВИТОК ОБЛІКОВО-АНАЛІТИЧНОГО ЗАБЕЗПЕЧЕННЯ УПРАВЛІННЯ КОРПОРАТИВНОЮ СОЦІАЛЬНОЮ ВІДПОВІДАЛЬНІСТЮ - Лиска, Павло (Сталий розвиток економіки, 2024)
Стаття присвячена дослідженню системи обліково-аналітичного забезпечення, її роль та значимість в. управлінні корпоративної соціальної відповідальності. Під час роботи було проаналізовано поняття та структуру системи обліково-аналітичного забезпечення, взаємозвʼязок з управлінням корпоративної соціальної відповідальності, сучасний стан та розвиток. Розглянуто способи, засоби, методи та механізми процесів обліково-аналітичного забезпечення. Зʼясовано актуальний стан системи обліково-аналітичного забезпечення управління корпоративної соціальної відповідальності, визначені основні напрямки діяльності. Досліджено нові сфери розвитку в умовах глобальної діджиталізації суспільства та їх вплив на розвиток та роботу системи обліково-аналітичного забезпечення.