УПРАВЛІННЯ РИЗИКАМИ ПІДПРИЄМСТВ ПРОМИСЛОВОГО МАРКЕТИНГУ: ДОСЛІДЖЕННЯ ДОСВІДУ ПРАТ «ПОЛТАВСЬКИЙ ГЗК» - Тітов, Владислав (Сталий розвиток економіки, 2025)
Стаття присвячена проблемі управління ризиками на підприємствах промислового маркетингу. В якості базового підприємства автором обране Приватне Акціонерне Товариство «Полтавський Гірничо-збагачувальний Комбінат»(ПрАТ «Полтавський ГЗК»).ПрАТ «Полтавський ГЗК», розміщує регулярну інформацію про свою діяльність в відкритому доступі, що дозволяє дослідити досвід підприємства з питань управління ризиками , який є дуже корисним для будь-якого промислового підприємства , створює умови для обміну досвідом. Автором наведені матриці ризиків звичайної операційної діяльності та ризиків антикризової діяльності промислового підприємства, що рекомендовані для включення в контент системи управління ризиками на підприємствах промислового маркетингу. Наведені деякі шляхи удосконалення прикладних аспектів управління економічним ризикам.