ПІДВИЩЕННЯ ІНВЕСТИЦІЙНОЇ ПРИВАБЛИВОСТІ БРЕНДІВ НА РИНКУ ТОВАРІВ ШВИДКОГО ОБІГУ ЗАСОБАМИ ЦИФРОВИХ ІНСТРУМЕНТІВ - Луцій, Іван; Корнійчук, Тимофій (Сталий розвиток економіки, 2024)
У статті розглянуто актуальні питання підвищення ефективності використання інструментів інтернет-маркетингу на ринку товарів швидкого обігу (FMCG). Автори досліджують сучасні підходи до оцінки ефективності рекламних кампаній, зокрема кореляційний аналіз та застосування метрик веб-аналітики. Розглядаються новітні тренди у цифровому маркетингу, такі як автоматизація таргетингу та посилення значення SEO. Особлива увага приділяється використанню платформ YouTube і TikTok як основних каналів просування та методиці Brand Lift для оцінки впливу реклами на рівень впізнаваності бренду. На прикладі провідного бренду Козацька Рада автори демонструють ефективність використання рекламних інструментів та оптимізацію медійної стратегії для досягнення маркетингових цілей.