ОСНОВНІ ПІДХОДИ УПРАВЛІННЯ ОПТИМІЗАЦІЇ БІЗНЕС-ПРОЦЕСАМИ В СФЕРІ БЕЗПЕКИ: ЗМІНА ТРЕНДІВ SEO НА ОСНОВІ ШІ 2025 - Шевчук, Андрій (Сталий розвиток економіки, 2025)
Стаття присвячена актуальним питанням технології штучного інтелекту (ШІ) для управління оптимізації бізнес-процесів в умовах впливу зміни трендів SEO 2025 року, що є важливим та потребує визначення основних векторів подальшого їх розвитку для впровадження в роботі бізнесу. В сучасному світі де інформація має динамічний розвиток та стає цифровим активом і застосування ШІ відіграє значну роль для менеджерів і клієнтів, що визначає розвиток функціонального інтелекту майбутньої мережі управління. Дослідження полягає в аналізі основних підходів в контексті управління бізнес-процесів щодо їх оптимізації в сфері безпеки з урахуванням зміни трендів SEO 2025 року з використанням ШІ ,що сприятиме підвищенню ефективності рішень бізнесу. Узагальнено основні тренди впливу АІ щодо розвитку SEO-оптимізації в просуванні сайтів 2025 ,що має позитивний вплив на розвиток бізнесу та результативність показників. Визначено вектори ефективності управління через вплив ШІ технології на оптимізацію бізнес-процесів в сфері надання охоронних послуг, що сприятиме своєчасному реагуванню на виклики та ризики конкурентного середовища сучасності. У висновку наголошено :для вдосконалення управління бізнес процесами щодо їх оптимізації необхідно застосовувати ШІ, зокрема в сфері безпеки з урахуванням трендів SEO 2025 через аналіз поточних процесів, виокремлення пріоритетних цілей оптимізації бізнес процесів, вдосконалення існуючих процесів та розробка нових з урахуванням використання сучасних технологій та контроль результатів бізнесу за рахунок впровадження змін з метою їх коригування. Зазначені вектори сприяють оптимізації бізнес процесів сфери безпеки, однак є потреба врахування вартості впровадження ШІ та навчання охоронців, які мають працювати з ШІ технологією та розуміти, як інтерпретувати отримані дані. Важливим викликом є вирішення етичного питання, що стосується конфіденційності та захисту персональних даних клієнтів. З’ясовано, що ШІ має значний потенціал для оптимізації бізнес-процесів в сфері безпеки щодо підвищення ефективності управління, покращення якості обслуговування, що приведе до результативності бізнесу. Вектор подальших досліджень полягає в широкому застосуванні ШІ в управління, що виведе бізнес на якісно новий рівень управління, визначивши розвиток функціонального інтелекту майбутньої мережі управління.