НАУКОВІ ПІДХОДИ ДО УПРАВЛІННЯ ІНФОРМАЦІЙНО-АНАЛІТИЧНИМ ЗАБЕЗПЕЧЕННЯМ, ВПРОВАДЖЕННЯМ ЦИФРОВИХ ТЕХНОЛОГІЙ СИСТЕМИ ЕКОНОМІЧНОЇ БЕЗПЕКИ ПІДПРИЄМСТВ, БАНКІВСЬКИХ УСТАНОВ - Алькема, Віктор (Сталий розвиток економіки, 2025)
У статті досліджено наукові підходи до управління інформаційно-аналітичним забезпеченням, впровадженням цифрових технологій системи економічної безпеки підприємств, банківських установ. Актуальність теми проведеного дослідження обумовлена тим, що виявлення, узагальнення та систематизація наукових підходів до управління інформаційно-аналітичним забезпеченням, впровадження цифрових технологій системи економічної безпеки підприємств, банківських установ із застосуванням системного, процесного, функціонального, комплексного, стратегічного, синергетичного організаційного, ресурсного, функціонального та інтеграційного наукових підходів, у своїй сукупності формує науково-методичні основи організації та впровадження управління інформаційно-аналітичним забезпеченням, впровадження цифрових технологій що дає можливість здійснювати інформаційно-аналітичне забезпечення системи економічної безпеки підприємств, банківських установ на сучасному високотехнологічному рівні.