ПРОЄКТНИЙ ПІДХІД ДО УПРАВЛІННЯ СТАЛИМ РОЗВИТКОМ БІЗНЕС-ПРОЦЕСІВ ДЛЯ ПОСИЛЕННЯ ІНВЕСТИЦІЙНОЇ ПРИВАБЛИВОСТІ ТА ІННОВАЦІЙНОЇ АКТИВНОСТІ ПІДПРИЄМСТВА - Борисяк, Олена (Сталий розвиток економіки, 2026)
Cтаття присвячена формуванню системного бачення щодо впливу управління сталим розвитком бізнес-процесів на інвестиційну привабливість та інноваційну активність підприємства та застосуванню проєктного підходу до управління сталим розвитком бізнес-процесів у напрямі посилення резильєнтності підприємства в непередбачуваних умовах (на прикладі військових ризиків). Визначено ознаки резильєнтності системи управління бізнес-процесами в непередбачуваних умовах (на прикладі військових ризиків). Розглянуто критерії ESG та нові бізнес-моделі ESG. З’ясовано основні моделі проєктного аналізу інвестиційно-інноваційної активності підприємства у контексті управління сталим розвитком бізнес-процесів. Запропоновано інтеграцію проєктного підходу до управління сталим розвитком бізнес-процесів для посилення інвестиційної привабливості та інноваційної активності підприємства.