ІНВЕСТИЦІЙНА ПРИВАБЛИВІСТЬ РЕГІОНІВ УКРАЇНИ: КРИТИЧНА ОЦІНКА ТА ПОШУК ШЛЯХІВ ВИРІШЕННЯ ПРОБЛЕМНИХ АСПЕКТІВ - Атамас, Олександр (Сталий розвиток економіки, 2023)
У статті проаналізовано рівень інвестиційної привабливості регіонів України із врахуванням воєнних дій на території держави. Розкрито сутність дефініції «інвестиційна привабливість регіону держави» та визначено ключові фактори впливу на формування рівня інвестиційної привабливості регіону. Проаналізовано та консолідовано інформаційну довідку щодо рейтингу регіонів України за рівнем їх інвестиційної привабливості. Отримані у процесі наукового дослідження матеріали мають практичну цінність як для державних органів влади, так і для приватних інвесторів на вітчизняному інвестиційному ринку та міжнародній арені.