УПРАВЛІННЯ ОНЛАЙН-РЕПУТАЦІЄЮ ПІДПРИЄМСТВА З ВИКОРИСТАННЯМ СУЧАСНИХ ІНСТРУМЕНТІВ КОНТЕНТ-МАРКЕТИНГУ - Терехов, Дмитро (Сталий розвиток економіки, 2024)
Статтю присвячено дослідженню проблеми управління репутацією підприємства в умовах високої конкуренції та динамічних змін на ринку. Визначено сутність понять «репутація», «онлайн-репутація», «корпоративна репутація». Розглядаються сучасні інструменти контент-маркетингу. Аналізуються особливості застосування різних видів контенту, таких як текстовий, графічний, відео, аудіо, інтерактивний тощо. Розробляється модель управління репутацією підприємства з використанням сучасних інструментів контент-маркетингу, яка включає етапи аналізу потреб та очікувань цільової аудиторії, розробки контент-стратегії, створення та публікації контенту, моніторингу та вимірювання результатів, коригування та оптимізації контенту. Висуваються рекомендації щодо підвищення ефективності управління репутацією підприємства з використанням сучасних інструментів контент-маркетингу.