РОЗВИТОК І ТЕНДЕНЦІЇ ЦИФРОВІЗАЦІЇ УПРАВЛІННЯ БІЗНЕС-ПРОЦЕСАМИ - Долга, Галина; Хитрова, Ольга (Сталий розвиток економіки, 2024)
Бізнес-процеси поширені в компаніях усіх галузей та є важливою частиною управління. Управління бізнес-процесами завжди становило великий інтерес для керівників компаній у всіх галузях і, звісно ж, є актуальною темою в наукових колах. Після багатьох років розвитку управління бізнес-процесами вже довгий час не відокремлене від інформаційних і цифрових технологій. У контексті індустрії 4.0 цифрові технології також зазнали прориву. Отже, аналіз процесу і тенденцій цифровізації управління бізнес-процесами становить інтерес для наукової та комерційної спільноти. На основі наукових досліджень і праць українських і зарубіжних авторів у даній статті розглянуто процес цифровізації розвитку управління бізнес-процесами на підприємствах і проаналізовано тенденції їх цифровізації.