МЕТОДОЛОГІЯ РОЗВИТКУ БРЕНДИНГУ АГРАРНИХ РЕГІОНІВ В УМОВАХ ЄВРОІНТЕГРАЦІЇ - Газуда, Сергій (Сталий розвиток економіки, 2024)
Стаття присвячена актуальним питанням окреслення методології розвитку брендингу аграрних регіонів в умовах євроінтеграційних процесів. Акцентовано увагу на необхідності євроінтеграційного спрямування розвитку аграрних регіонів в контексті глобалізації та інтенсифікації міжнародних економічних зв’язків. Відмічено, що методологія євроінтеграційного розвитку брендингу аграрних регіонів передбачає системний підхід до визначення унікальних відмінностей та конкурентних переваг аграрних регіонів, формування їх позиціонування на внутрішньому та зовнішньому ринках, розробки стратегій комунікації та підвищення впізнаваності брендів регіонів. Узагальнено принципи євроінтеграційного розвитку брендингу аграрних регіонів. Синтез окреслених принципів дає можливість виявити їх взаємозв’язаність, що потребує комплексного підходу при їх застосуванні.