ФОРМУВАННЯ SMM-СТРАТЕГІЇ З ПРОСУВАННЯ ПРОДУКЦІЇ БУДІВЕЛЬНИХ ОРГАНІЗАЦІЙ - Яцкевич, Інна (Сталий розвиток економіки, 2024)
Визначено та обґрунтовано актуальність роботи відносно впливу маркетингу у соціальних мережах в організаціях. Так, у цифрову епоху наявність активної присутності на платформах соціальних медіа має вирішальне значення для встановлення довіри, підвищення впізнаваності бренду, збільшення клієнтів та формування партнерських відносин. У рамках цієї наукової роботи було визначено мету та особливості формування SMM-стратегії з просування продукції будівельних організацій. У роботі зазначено сутність, переваги та недоліки SMM, які безпосередньо впливають на формування SMM-стратегії з просування продукції будівельних організацій. Додатково у роботі статистично досліджено розвиток SMM, що дає можливість визначити пріоритетні інструменти маркетологів. У роботі відзначено основні загальні риси успішних SMM-стратегій для будівельних організацій та визначено етапи її формування.